Sabem l’important que és l’aspecte final de les nostres fotografies i els petits detalls. Per això, oferim diferents tipus de lliurament, tots amb la màxima qualitat i els millors acabats.

1. Àlbums

Podem presentar les teves fotos dins de diferents tipus d’àlbums i caixes que donaran a les fotografies un acabat elegante.es

  • 2013 0402 113003 8 - Molt més que àlbums de fotos personalitzats
  • 2014 0209 133245 - Molt més que àlbums de fotos personalitzats
  • 2014 0209 133515 - Molt més que àlbums de fotos personalitzats

2. Gran format

Una altra opció és presentar les teves fotografies en gran format en forma de vinil o llenç, per decorar amb ella les parets de casa teva, oficina o qualsevol espai.

  • 2017 0508 113221 - Molt més que àlbums de fotos personalitzats
  • 2017 0508 113324 - Molt més que àlbums de fotos personalitzats

3. Caixes de fotos

Podem presentar les teves fotos dins de diferents tipus d’àlbums i caixes que donaran a les fotografies un acabat elegant.

  • 2014 0530 204204 - Molt més que àlbums de fotos personalitzats
  • 2014 0530 204728 - Molt més que àlbums de fotos personalitzats
  • 2015 0707 180127 - Molt més que àlbums de fotos personalitzats

4. Revelats i altres

Si ho prefereixes podem oferir altres tipus de lliurament com calendaris familiars, fotos emmarcades, laminamarcos entre d’altres …

  • 2015 1007 102312 - Molt més que àlbums de fotos personalitzats
  • 2015 1121 195047 - Molt més que àlbums de fotos personalitzats

En el món digitalitzat en el que vivim hem costa entendre com encara es donen les fotografies originals opcionalment. Les fotografies són el record de la sessió, la manera més natural que tindrem per reviure-les serà a través de la pantalla d’algun dispositiu.

M’encanta arribar a casa i buidar la càmera; seleccionar, catalogar, resumir i arxivar les fotografies. Quan ve de gust o vols revisar un detall mires els arxius, sempre allà, a mà, no fa mandra.

Quan algú et dona una foto impresa, potser com a record d’una boda, potser te la han anat a imprimir amb tot el carinyo, saps que la gaudiràs en un primer pla una temporada però desprès, que passarà? Quedarà arraconada en algun arxiu sense ordre perquè no és l’arxiu principal? La digitalitzo? La oblido?

El paper o el marc han passat clarament a ser una relíquia… o no. Però en tot cas han de competir amb una tecnologia que té quasi tots els avantatges i pocs inconvenients.

Crec que l`àlbum té sentit en la mesura que aporta quelcom diferent. Podem imprimir àlbums de moments especials que tinguin un valor diferenciador al de la fotografia digital, per presentació i composició de les fotografies, per qualitat de tacte, per acabats i tancaments, per definició i qualitat del revelat, per que estan personalitzats al vostre gust, o per la seva originalitat.

Quan reps un àlbum revelat en els millors papers Fuji en qualitat fotogràfica, enquadernat a ma en un petit taller de Sabadell, amb uns acabats a triar de pell, fusta, tela o els millors materials totalment personalitzats, dissenyat amb gust i creativitat, llavors veus que el conservaràs perquè té un valor afegit.

Una novetat, i alternativa nova a l’Àlbum, que també us pot resultar molt interessant és el de les Caixes de Fotos.
Dins d’aquestes caixes, totalment personalitzades també, podeu guardar les millors fotos de la sessió o sessions que haguem fet. Aquesta opció és molt flexible ja que teniu les fotos revelades individualment amb un material d’alta qualitat i resistència.

Per últim, si veniu amb la idea de que teniu pendent d’omplir les parets de casa vostre, aprofiteu per triar les millors fotos i encarregar-nos una impressió en gran format. Hi ha diferents opcions, tant en el tamany, que va des de sobretaula fins a capçals de llit, com en materials, que podeu triar el clàssic llenç, materials com el Pvc, fusta…

En parlem.