Sessió de fotos per batejos a Sant Cugat

Un reportatge fotogràfic professional és una part essencial de les celebracions familiars més importants de la nostra vida. En aquest concepte –Sessió de fotos de celebracions– ràpidament se’ns ve al cap, entre d’altres, el nostre casament, el bateig dels nostres fills, la seva Primera Comunió i quan arriben a la majoria d’edat.

Dins dels preparatius d’aquests moments tant importants per vosaltres, buscareu a bons professionals en tots els sectors, restaurants, impremta per les invitacions, florista, fantàstiques boutiques per els vestits…. I entre d’altres buscareu també un Bon Fotògraf.

Aquest professional tindrà la responsabilitat d’aconseguir interpretar-vos i fotografiar aquelles imatges úniques que quedaran sempre dins la memòria i els àlbums de la vostra família.

El primer “event social” de la vida del vostre fill és el Bateig i ens fa il·lusió tenir un bon Reportatge de fotos de Bateig. Aquí podem fer una part d’Estudi, amb una Sessió de fotos de bateig, per tenir fotografies per muntar els recordatoris pel dia de la celebració. I al mateix temps, si us interessa també podem fer el Reportatge fotogràfic del dia del Bateig, amb el que tindrem per sempre unes fantàstiques fotos que ens narraran tot el dia de la celebració i a on no hi faltarà ningú.

Reportatge fotogràfic de comunions a Sant Cugat

L’any de la Primera Comunió dels nens és un dels moments més importants de la seva infància i una bona excusa per tenir un bon record dels vostres fills en una etapa de canvis per a ells.

Dins dels preparatius hem de tenir present fer una Sessió fotogràfica de la Comunió. Aquesta sessió la hem de reservar per fer-la unes setmanes abans del dia de la celebració i normalment portarem els mateixos vestits i complements que ells portaran el dia de la festa.

En aquests tipus de sessions gaudeixo molt amb la comunicació amb els nens, escollint l’atrezzo de la sessió en el que ells ja poden ajudar-me triar, ja introdueixen els seus gustos a la sessió. Per a ells és una celebració en la que se senten protagonistes i els hi fa molta il·lusió.

Amb les fotos d’aquest reportatge podem preparar els recordatoris per regalar als convidats a la Celebració, i al mateix temps, podem regalar un fantàstic Àlbum d’alta qualitat i personalitzat per al protagonista de la celebració que el tindrà sempre com a record.

També podeu demanar-nos que vinguem a fer-vos un Reportatge fotogràfic del dia de la Primera Comunió, a l’esglèsia o a la festa que organitzeu.

En aquests tipus de celebracions la majoria dels convidats solen fer fotos amb els dispositius d’avui en dia, fàcilment seran més de 500, les quals potser són bones per passar en aquell moment per whastsup o FB, però heu de tenir en compte que la visió d’un fotògraf professional, amb la seva experiència, i la dedicació perquè hi hagi un fil descriptiu de l’event, una distribució uniforme de les fotos i amb el que podeu concretar les vostres preferències dins del reportatge, és bàsic perquè tingueu un Reportatge de Comunió amb un fantàstic resultat.

A partir d’aquí hi ha moltes altres celebracions familiars, com la majoria d’Edat del nostre fill, edats com els 30 anys, 40 anys…en les que també podeu contar amb nosaltres per fer un Regal molt especial.