Reportatge fotogràfic per embarassada a Sant Cugat del Vallès

Amb un reportatge de fotos d’embarassada vull capturar la bellesa i la intensa emoció d’aquest moment de la vida d’una dona, tant especial.

L’embaràs és una expressió de les més sorprenents i meravelloses de la naturalesa humana. L’embaràs és un període de canvi a la nostra vida, físicament i psicològicament, i aquest moment vull que puguis conservar-ho amb imatges. És un temps en el que creixes com a dona i sents moltes emocions al mateix temps. Per una banda estàs ajudant a formar-se i créixer al teu nadó a dins teu, per una altra banda et neix una nova responsabilitat que et durarà sempre, el paper de mare, i per últim, tens uns canvis físics evidents que seran temporals i són molt especials per totes les dones.

L’objectiu d’una Sessió fotogràfica d’embarassada és el de donar protagonisme i fer sentir especial a la dona i al moment que està vivint. Una dona embarassada porta un regal dins seu amb un valor infinit per ella.

A les meves sessions de fotos d’embarassada jugarem amb l’atrezzo i la llum per reflexar amb imatges una dona feliç, sensible, en el seu moment d’esplendor, divertida… que acompanyada, o no, de parella, i la resta de la família (altres fills si n’hi ha) té un objectiu molt clar, el de veure néixer feliç al seu bebè.

Per cada tipus de sessió que preparo tinc un atrezzo adient, però heu de tenir en compte que podeu portar objectes o regals que ja us hagin fet i que us fagi il.lusió portar-me per utilitzar en algunes de les fotos, com peücs, robeta, peluixos, … tot el que considereu que pot ser divertit per la sessió. La futura mami també es pot portar diferents conjunts de roba amb la que se senti més còmoda i maca, i ha de tenir en compte que podem fer fotos molt boniques ensenyant la panxeta.

En el cas de que participin a la sessió altres membres de la família, també els hi hem de donar un paper important, tant a la parella, com als germans que tindran un nou company a casa en poc temps.

Quan hem reserveu la sessió de fotos d’embaràs, jo sempre us demano el nom del bebè, ja que tinc un regal personalitzat amb el nom d’ell per vosaltres i que utilitzarem en fotos concretes de la sessió. Després aquest regal serà un complement més a estrenar a la nova habitació del vostre petit.

I una de les preguntes importants que us plantegeu quan decidiu venir a fer el reportatge fotogràfic d’embarassada és quan es recomanable fer-ho. I crec que el moment més adequat és entre la setmana 28 i la 34 d’embaràs. Durant aquestes setmanes la panxa ja té una forma adequada i la dona encara té la llibertat de moure’s sense les dificultats de les últimes setmanes de gestació.

I que podeu fer amb les vostres fotos? Jo us entrego, com a totes les sessions el packaging amb les millors fotografies que podreu complementar amb un àlbum personalitzat, en el que us recomano combinar una sessió posterior amb el nadó (la sessió fotogràfica New Born o la dels SIS mesos) i també podeu agafar la millor foto de la sessió i fer una ampliació a gran Format per casa vostra.

Com ho veieu? Us espero!!