Sessions fotogràfiques per a famílies

Quan vaig començar en aquest món de la fotografia sabia que volia especialitzar-me en retrat infantil i familiar. Aquest és un retrat personal, descriptiu, directe; forma part de la intimitat familiar, són les fotografies que es disfruten en llocs visibles de l’habitatge, abans en marcs de plata, ara en fotografies més grans sense marc o en fotopanells de gran format. Algunes d’aquestes fotografies són –juntament amb les de boda- les fotografies de record que perduren durant molt de temps –potser també en següents generacions-.

Reportatges familiars a Sant Cugat

La sessió de fotos familiars és un tipus de fotografia en la que m’interessa reflexar la personalitat i la interacció entre els membres de la familia. És un tipus de reportatge en el que la coordinació i la relació entre els participants a la sessió és molt important i ha de ser natural, heu de sentir-vos còmodes.

Així com la fotografia de bebès, de maternitat, de boda o de celebracions està ben definida temporalment, la fotografia de família engloba un espai molt més ampli en el temps.

Podem fer una sessió fotogràfica familiar en molts moments de la nostra vida.

Un reportatge de fotos de nens on poguem els veure amb diferents atrezzos i vestuaris segons l’edat, així com les seves expressions i els canvis que van fent a mesura que van creixent. Les possibilitats amb germans s’amplien amb la comunicació i complicitat entre ells.

El reportatge de fotos familiars on sortim nens i grans tots ben posats. Aquí entra en joc la composició i la harmonia a la fotografia. Pot ser molt flexible en funció del caràcter i estil de cada familia.

Sessió de fotos de nens i avis

Hi ha un tipus de sessió molt especial; la sessió de fotos de nens i avis, que agraden tant als avis perquè així no cal que desapareguin ells dels marcs a mesura que els petitons van ocupant-los l’espai, i a més les poden posar com a imatge personal al whastsup-. És el regal ideal per als avis en dates significatives. Per a ells la sessió de fotos és una fantàstica experiència que gaudeixen amb els seus nets i de la que guardaran de ben segur un molt bon record.

Els books personals, des d’un adolescent fins a un adult o una parella. Són molt flexibles, ja que s’adapten a les diferents personalitats i a l’objectiu que es busca a la sessió fotogràfica.

El reportatge fotogràfic familiar es pot fer a l’estudi o a l’exterior, però sempre aconsello realitzar, com a mínim, una part a l’Estudi, per la flexibilitat que dona i la originalitat, netedat o possibilitat de jugar amb la il.luminació d’Estudi.

Quin és el resultat que podem obtenir a les sessions? L’objectiu és poder gaudir d’unes fotografies diferents en suport digital i potser en suport físic, ja sigui en un Àlbum familiar totalment personalitzat i d’alta qualitat, o en diverses opcions d’impressió en gran format per poder omplir les parets de casa amb alguna d’aquestes fotografies.

Quan em veniu a veure a l’Estudi per preparar la vostra sessió us aconsello el caire que cal donar en el vostre reportatge, és un moment important per mí ja que us conec i m’agrada explicar-vos el funcionament de les sessions. En realitat sempre us intento transmetre que el meu objectiu en un reportatge fotogràfic familiar és que obtingueu el Retrat Familiar que estàveu buscant.