La teva fotògrafa per a casaments a Sant Cugat del Vallès

I arriba un dels dies més importants de la nostra vida, el dia del nostre casament.

Uns mesos abans d’aquest dia heu de preparar tots els detalls perquè tot sigui perfecte. Serà en aquest moment quan us plantejareu buscar un bon equip de fotògraf i vídeo, i com en tants altres detalls de la boda s’acaba fent un màster… i feu un google: Fotògraf de casaments a Sant Cugat.

Un bon reportatge de fotos de casament requereix a un equip que estigui amb els cinc sentits totalment exposats a l’event, per no perdre’s ni un segon important de la celebració. L’objectiu del reportatge es descriure tota la celebració amb imatges i prestar molta atenció als petits detalls, amb la mateixa cura amb la que ho faria una persona molt estimada de la parella que es casa.

Com a professionals ens interessa molt que ens transmeteu des d’un inici, el resultat que voleu obtenir del Reportatge fotogràfic. Per aquest motiu us recomano que fem varies trobades per concretar tots els detalls de l’event, i que ens tingueu informats d’esdeveniments concrets que haguem de tenir en compte dins del Reportatge. És important que ens transmeteu el tipus de Casament que esteu organitzant des d’un principi, amb el volum de convidats i el timing d’aquell dia.

En el moment que ens contracteu, us recomano especialment per familiaritzar-vos amb el nostre treball, concretar una Sessió de fotos Preboda, mínim un mes abans del dia del casament. Es important que us reserveu un matí o una tarda per fer-vos unes fotos, encara com a nuvis, gaudiu i al mateix temps us habitueu als clicks de la nostra càmera i a la nostra manera de treballar. Serà un fantàstic record per vosaltres i us ajudarà a estar més relaxats el dia del casament.

Sessió de fotos a Sant Cugat

El reportatge de fotos per a bodes comença amb la nostra introducció a casa del nuvi i la núvia a fer una sessió de fotos d’ells i la seva família. En aquest moment entrem a casa vostra per reproduir aquests moments previs a la celebració en els que hi ha molta il·lusió i molts nervis. Es important que confieu en nosaltres i us relaxeu per començar a gaudir d’aquest dia tant especial.

A partir d’aquí anirem cap a la cerimònia Civil o Religiosa, en la que buscarem trobar totes aquelles imatges tant importants per vosaltres i que després us farà tanta il·lusió recordar als vostres Àlbums. Aquí volem descriure tots els moments principals amb les emocions dels protagonistes, familiars i amics.

Quan sortim de la cerimònia, ens trobarem amb els nuvis que ja són marit i muller. Amb ells passarem una estona de reportatge de parella en el que volem que siguin només ells dos, que desconnectin de tothom per una estona.

D’aquí anirem al restaurant i començarà tot el timing clàssic d’un casament, amb l’aperitiu, el banquet i el ball.

Tot aquest fantàstic Reportatge de casament (juntament amb les sessions pre i post boda si n’hi ha), segur que després us farà il.lusió gaudir-ho amb un Àlbum molt especial. Nosaltres treballem amb Àlbums d’alta qualitat i totalment personalitzats, fantàstics per tenir un bon record per sempre.

Us espero!!