Dins de l’irrepetible primer any del nostre bebè hi ha 3 moments fantàstics fotogràficament parlant. Us recomano tres dates per fer el reportatge de fotos de bebè.

Sessions de fotos new born – nounats

Els primers 10-12 dies del nostre baby recien nascut són màgics. Acaba d’introduir-se en el nostre mon i encara se’n recorda de que dins de la panxa de la mami s’estava molt còmode i calentet. Durant aquests dies dorm plàcidament i manté la postura fetal, el que permet que les sessions de fotos NEW BORN siguin irrepetibles. Aquest és el clàssic reportatge fotogràfic de recien nascuts americà, on prima el decorat i la originalitat de l’atrezzo.

Hem de tenir en compte que les sessions de recien nascuts generalment són les més llargues, tenen una durada aproximada de entre 3 i 4 hores. Aquí el temps de preparació i d’atenció del petit és el més important, i hem d’aconseguir que estigui el més tranquil i còmode possible. La sessió la podem fer a l’Estudi, que ja estarà preparat per rebre-us, i també a casa vostra.

Aquesta sessió és important reservar-la amb temps, abans de que neixi el bebè. Us fixarem una data aproximada i el dia que neixi m’aviseu, i ja fixem un dia definitiu.

Fotos de nadons 6 mesos i 1 any

A partir d’aquí el nostre nen/a va creixent i poc a poc comença a comunicar-se amb nosaltres, amb la mirada i amb les seves primeres paraules. Fins que arriba la meva sessió fotogràfica de bebès ESTRELLA, la sessió de fotos dels SIS MESOS!! Es fantàstica!! Es el millor moment del nostre baby, en el que ja sabem exactament a qui s’assembla més físicament, es comença a mantenir assegut i es comunica amb nosaltres i amb la càmera també.

En aquesta sessió busco la seva rialla, la seva mirada, la seva curiositat per tot, en resum les seves emocions. També introduïm atrezzo amb el que podrà jugar, abraçar… aquí podem introduir molts elements que ens permetran obtenir un reportatge de fotos del bebè molt complert.

Per arrodonir aquest primer any, ja arriba el PRIMER ANIVERSARI en la que ens fa molta il·lusió fer una GRAN celebració.

Reportatges cake smash

Aquí us plantejo dues opcions per triar per un fantàstic reportatge fotogràfic d’1 any. Podem fer una sessió de fotos CAKE SMASH , la sessió DOLÇA per excel·lència, amb pastís personalitzat, espelma, corona i globus!! Una gran festa dins el nostre Estudi; o també podeu optar per fer una sessió clàssica amb tota la família, en la que participeu també pares i germans, per recordar sempre aquest primer aniversari del petit de la casa tant especial.

En aquestes sessions el nostre nen es sentirà protagonista per un dia, serà la seva primera festa i tindrà un record per sempre del seu primer aniversari. En totes dues sessions el petit serà la nostra estrella.

Amb aquestes sessions de fotos després teniu la opció, si voleu, d’emportar-vos un àlbum personalitzat d’alta qualitat del vostre bebè amb les millors fotos de la sessió, o la millor foto ampliada per gaudir a una de les parets de casa, com pot ser la seva habitació.

Us espero!!