Condicions de Compra

El present document té com a finalitat regular el procés de compra a la botiga online del lloc web www.carmedeolazabal.cat de la que es responsable CARME DE OLAZABAL con N.I.F. 53290327V amb domicili al C/Doctor Murillo 11 A, 08172, Sant Cugat del Vallès.
L’adquisició de qualsevol dels productes ofertats a www.carmedeolazabal.cat, implica l’acceptació d’aquestes condicions legals i la política de privacitat.
Carme de Olazabal, informa a l’usuari de que conserva un registre de totes les comandes realitzades per els seus clients i que qualsevol client, pot accedir al seu historial de comandes a través de los enllaços facilitats dins la Web a “El meu compte”.

Procés de Compra

Dins la nostra botiga online, trobarà tot el catàleg de productes oferts per Carme de Olazabal Per adquirir qualsevol d’ells, ha de seguir el següent procés de compra:

Seleccioni el producte desitjat i afegeix-lo al carro
Llegeix de forma detinguda tota la informació disponible del producte. Els preus indicats junt al producte són en Euros amb els impostos corresponents afegits.
Accedeix al carro, a on es podrà comprar el detall dels productes sol·licitats, el preu de venta i els impostos corresponents. Si està conforme amb la comanda, ha de registrar-se o iniciar sessió si ja és usuari, complimentant el formulari de recollida de dades.
A continuació haurà de proporcionar les seves dades, seleccionar la forma de enviament i finalment el mètode de pagament.
Un cop s’hagi completat el pagament, rebrà un missatge de confirmació amb les dades de la seva comanda. Si desitja realitzar modificacions, pot accedir amb el seu usuari i contrasenya i modificar-lo, sempre que el producte no estigui en situació d’enviament.
En el moment en que hagi completat el pagament, prepararem la seva comanda i l’enviarem a través de la forma d’enviament seleccionada i ho notificarem per correu electrònic.

Disponibilitat del Servei

Els articles que s’ofereixen a través d’aquesta pàgina web estan disponibles per la seva comanda a territori espanyol, inclòs Canàries, Ceuta i Melilla i Europa. Per altres destins preguem consultar.

Disponibilitat dels Productes

Totes les comandes dels productes estan subjectes a la disponibilitat dels mateixos. En aquest sentit, si es produeixen dificultats en quant al subministra de productes o si no queden articles en estoc, ens reservem el dret de facilitar informació sobre els productes substitutius de qualitat i valor igual o superior que pot encarregar. Si no desitja realitzar una nova comanda, efectuarem el reembors de la quantitat corresponent.

Impossibilitat de Tramitar una Comanda

Encara que farem el possible por tramitar sempre totes les comandes, poden donar-se circumstancies excepcionals (incendis o desastres de causa major) que impedeixin tramitar alguna comanda després d’haver enviat la confirmació de la comanda, en aquest cas retornarem tot l’import abonat.

Preus i Pagament Segur

El preu de cada producte serà el que es fixi en cada moment dins la nostra pàgina web, excepte en cas d’error manifest. A pesar de que intentarem assegurar-nos de que tots els preus que figuren son correctes.
Els preus publicats inclouen IVA, però no les despeses d’enviament, que s’afegiran a l’import total durant el procés de compra.
Els preus poden canviar en qualsevol moment, aquests canvis no afectaran a les comandes que ja tinguin realitzada la Confirmació.
Els pagaments es podran realitzar amb les targetes Visa, Visa electron, Mastercard i Paypal. Per minimitzar el risc utilitzem en tots els casos la plataforma de pagament de Paypal.
Les targetes estaran subjectes a comprovacions i autoritzacions per part de l’entitat emissora de la mateixa, si aquesta entitat no autoritzes el pagament, no ens farem responsables de retards o faltes d’entrega.

Enviaments i Entregues

Excepte en el cas que es produeixin causes extraordinàries, enviarem la comanda en un termini màxim d’1 setmana a contar des de la data de Confirmació de la Comanda.
Els enviaments i les entregues podran patir modificacions en dependència del transportista escollit per el client.